Mijn dag: 5 april 2012

april 05, 2012Het is vandaag 5 april 2012, en ik heb geen school. Omdat ik de afgelopen 10 weken twee uur extra op school heb gezeten voor een project, hebben we als compensatie deze dag vrij gekregen.


Wat doe ik nu? Ik zit met mijn laptop aan de eettafel in de woonkamer, twee stoelen te bezetten. Mijn broertje zit voor me op een van de banken met zijn gloednieuwe pet en gloednieuwe telefoon een spelletje te doen, terwijl we televisie kijken, psych. Ik drink water en ik eet een appel. Ik draag een zwarte jogging broek en een donkerblauwe sweater en bruine sloffen. Mijn ouders zijn alle twee aan het werk.

Wat heb ik vandaag al gedaan? Ik ben vandaag om 12 uur opgestaan en ben toen gaan douchen. Toen ik klaar was met douchen ben ik gaan ontbijten en heb ik gtst van gister avond terug gekeken. Daarna heb ik buiten gezeten op het balkon en een boek gelezen, Adolf H. Daarna heb ik mijn laptop naar beneden gehaald en heb ik even een paar mailtjes gestuurd die ik moest sturen, en een poster gemaakt voor een event. Ik ben daarna gaan schilderen, waarvan jullie het resultaat kunnen zien in de post over creativiteit. Toen ik daarmee klaar was, ben ik gaan lunchen en heb ik alles opgeruimt. Toen kwam mijn broertje thuis, en sindsdien ben ik een beetje achter de computer aan het kloten, en heb ik nog een blog artikel geschreven, en foto's gemaakt van mijn creatie's.

Wat ga ik nog doen? Mijn broertje en mijn moeder gaan zometeen weg, dus dan ben ik weer even alleen thuis. Mijn vader komt rond een uur of 6 thuis, en dan gaan we eten. 's Avonds gaan mijn broertje en ik kijken naar "Echte meisjes opzoek naar zichzelf" en als dat is afgelopen, ga ik lekker slapen.

Hoe is jouw dag?


You Might Also Like

3 reacties

  1. Ik ben een trouwe fan van je blogs! Ik hoorde dat je een relatie hebt. Wil je daar een blog over schrijven? Want ik wil zelf ook graag een relatie beginnen, maar ik durf het niet zo goed ;$

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is dat echt zo? Wat leuk voor je! Tell us more :D

    BeantwoordenVerwijderen

Popular Posts

Subscribe