30 DC: Dingen die mij vrolijk maken

april 15, 2012


Na een lange tijd weer eens een 30 days challenge blogje, en deze keer een hele leuke: Dingen die mij vrolijk maken.



1. Lekker weer

Van dat weer, als het niet koud is, maar ook niet snik heet. Als het waait, maar je niet van je fiets wordt afgeblazen. Als alles blauw en groen en intens van kleur is, en de zon schijnt!!



2. De meiden op scouting

Elke zaterdagochtend ben ik bezig met meisjes leiding geven op scouting. Het zijn meisjes van 7 t/m 11 en ze zijn echt super grappig! Ik word altijd helemaal blij als ik ermee bezig ben, spelletjes spelen en knutselen! Echt weer even kind zijn ;)



3. Mijn vrienden

Ik heb een hele hechte vriendengroep, en trek ook veel met ze op.  IJsjes halen, naar het strand gaan, de stad in gaan! Gewoon lekker gek doen, en plezier maken! Natuurlijk kan ik niet iedereen op de foto's zetten,  maar dit zijn de foto's met de meeste mensen erop!


School
Orkest + School
Orkest
Scouting



4. Schrijven

Gewoon lekker typen of schrijven, opschrijven wat er in je hoofd opkomt. Ik schrijf niet zoveel als ik zou willen, maar voor mijn blog moet ik het toch wel bijhouden. Verhalen en columns schrijven vind ik heel erg leuk, maar gewoon een beetje lullen kan mij ook heel vrolijk maken.





Waar word jij vrolijk van?

You Might Also Like

3 reacties

  1. very nice blog!!
    i like ^^

    come see my blog pls
    http://thebayoffashion.blogspot.it
    kiss

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey sweetie! You have a very beautiful blog with a lot of inspiring posts! I'd like to invite you to be my friend and follow each other:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk !
    ik volg je trouwens via bloglovin, volg je me terug? xx

    BeantwoordenVerwijderen

Popular Posts

Subscribe