30 Days Challenge: 10 favorieten

maart 18, 2012


Ik ga beginnen met een nieuwe catagorie, de 30 days challenge. Ik zal dit niet in volgorde doen, maar ik zal af en toe een challenge hieruit doen. Vandaag de 10 favorieten challenge, waarin je in 10 catagorien je favoriet moet aangeven.

1. Favoriete kleur

                              

De kleur van de lucht als het super lekker weer is. Niet alleen omdat ik het gewoon een super mooie kleur vind, ook omdat het een warmte uitstraalt. Al het groen lijkt groener, alle kleuren zijn veel intenser.

2. Favoriet nummer

                                

Drops of Jupiter van Train. Een heerlijk meezing nummer, waar ik helemaal vrolijk van wordt. Het liedje zelf is niet heel erg positief, maar het heeft een heerlijk ritme en is ook niet te moeilijk om te zingen. Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde zat ik op de fiets op een mooi pad langs weilanden, met het zonnetje hoog in de lucht, heerlijk!

3. Favoriet tv-programma

                                

Dat is zonder twijfel Grey's Anatomy. Echt heerlijk, samen met mijn moeder op de bank met een dekentje en een kopje thee van al het bloed genieten. Nee, al kan ik me nogal eens ergeren aan de hoofdrolspeelster, het is echt een super leuk programma. Het heeft goede verhaallijnen rond de patiënten en je leert er ook nog iets van, mocht ik ooit nog geneeskunde willen gaan studeren.

4. Favoriete bezigheid als kind


Die is niet zo moeilijk, al herinner ik mij nog nauwelijks iets van mijn kindertijd. Ik weet eigenlijk wel zeker dat het zingen was. Ik zong (en zing nog steeds) altijd. Gewoon heerlijk mee blèren met een nummer, zonder je iets aan te trekken van andere mensen, behalve als je ze echt stoort.

5. Favoriet make-upproduct

                            

Ik houd heel erg van make-up, maar als ik echt iets zou moeten kiezen, wat ik als enig product mag gebruiken, dan zou dat mascara zijn. Ik heb van mezelf heel erg donkere lange wimpers, maar ik vind ze extra mooi als ik mascara op heb. Mascara kan een meisje omtoveren van een schattig lief meisje, naar een stoere rock chick, of juist iets heel anders. Iedereen komt er toch net iets anders uit te zien, maar op een positieve manier.

6. Favoriete man

                           

Lang over na moeten denken, maar dan ga ik toch voor Taylor Lautner. Niet omdat hij is Twilight speelt, daar vind ik hem juist helemaal verschrikkelijk, maar in andere films vind ik hem echt tof. Het is niet alleen een goede acteur, maar zijn uiterlijk heeft hij natuurlijk ook wel mee! 

7.  Favoriete bezigheid op een zomerdag

                        426095_334869693232605_293356894050552_1075612_701188430_n_large 

Deze is ook niet zo moeilijk, want dat is iets waar ik al mijn hele leven dol op ben geweest. Zwemmen. Ik wilde als kind altijd het allerliefst kunnen vliegen, en daar komt mijn grote liefde voor het water vandaan. Al doe ik het tegenwoordig niet zo veel meer, ik houd er nog steeds van om gewoon lekker rond te duiken.

8. Favoriet persoon om een telefoongesprek mee te hebben

                       Tumblr_m0xft4kay91qa1bzko1_500_large 

Met mijn vriendinnen. Met sommigen kan ik gewoon helemaal in de slappe lach liggen, dat je gewoon een paar minuten helemaal stuk licht omdat het gewoon super grappig is, ook al kan je elkaars gezicht niet zien. Dat het gewoon stil is voor een tijdje, omdat je zo hard aan het lachen bent. Maar met je vriendinnen kan je ook heel erg serieuze gesprekken hebben.

9. Favoriete website om veel tijd te verspillen.

                     937607_700b_large 

Naast Tumblr en Facebook, zit ik een groot deel van mijn tijd op 9GAG. Super grappige post waar je echt heel erg om kan lachen, en er is altijd wel iets nieuws!

10. Favoriet snoep

                   Tumblr_lx5gjo4iba1qif79lo1_500_large

Zonder twijfel skittles, ik ben er echt verzot op. Al zijn ze sowieso heel erg slecht voor me, dat maakt mij echt niet uit. Helaas heb ik nog niet echt een winkel gevonden waar je ze kan kopen, dus als iemand dat weet, laat het me weten!

Wat zijn jouw favorieten?


You Might Also Like

2 reacties

  1. DIE TELEFOON WIL IK!!
    je blog is echt vet leuk andrea!
    xxx Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk! ik verheug me al op de volgende challenge :)

    BeantwoordenVerwijderen

Popular Posts

Subscribe