30 Days Challenge: 5 random songs on my iPod

maart 19, 2012Take me away - Natasha Bedingfield


Een super lekker nummer! Heerlijk om mee te zingen, al kan het na een tijdje een beetje eentonig worden. Maar wel een nummer waar ik een tijdje echt gek op ben geweest.

Ben Howard - GraciousBen Howard is niet een hele bekende zanger, maar wel een hele goede. Een vriendin van mij bracht mij erop, en sindsdien ben ik er gek op. Zijn muziek lijkt op die van Ed Sheeran, maar hij heeft een heel apart accent.

Rooney - I'm Shakin'Een band waar ik op kwam door de film "Princess Diaries", want de hoofdrolspeler uit die film is de zanger van deze band (helemaal links op de foto). Een heerlijk meezing nummer!

Michael Jackson - Billy JeanMichael Jackson kan natuurlijk niet ontbreken in mijn lijstje. Ik ben een tijdje heel erge fan van hem geweest, maar tegenwoordig niet zo erg meer. Het is niet echt meer mijn smaak, maar als nog hele lekkere dansmuziek!

Ed Sheeran - Small BumpEd Sheeran kan je tegenwoordig niet meer ontzien. Hij is continu op de radio te horen, en dat is ook terecht. Een geweldige zanger, die echt heerlijke meezing muziek maakt! Super!

Wat laat jouw iPod zien?

You Might Also Like

2 reacties

 1. Ed Sheeran & ofcourse The Kooks! xx

  www.cupcakecuisine.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey süße
  Hast einen schönen blog,werde hier häufiger mal vorbeischauen
  Vielleicht magst du dich ja mal bei mir umsehen, ich berichte über alles mögliche und freue mich über jede neue leserin falls dir mein Blog gefällt...ich bin auch deine Leserin geworden
  Liebe Grüße :-*

  BeantwoordenVerwijderen

Popular Posts

Subscribe